Posters Delft

Een poster nodig voor promotie? Dan bent u bij DPS aan het juiste adres. DPS levert posters van hoogwaardige kwaliteit. Met persoonlijke aandacht, betrouwbaar, snel en vakkundig vervaardigd! DPS is hét gerenommeerde adres voor het printen van al uw posters in Delft en omstreken.

Met bijna 30 jaar ervaring staan de professionals van DPS garant voor kwalitatief, hoogwaardig printwerk. Voor zowel het bedrijfsleven, instellingen, overheden als particulieren. Elke opdracht, groot of klein, wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Uw wensen staan centraal.

De mogelijkheden zijn enorm. DPS maakt reclameposters op diverse materialen, zelfs op papier dat waterafstotend is en niet scheurt! De posters kunnen overal opgehangen worden en zijn beschermd tegen het zonlicht. Of het nu gaat om 1 poster of 50 verschillende posters in 1 keer. Dit print DPS in één werkdag. DPS beschikt over een capaciteit van 400 A0 posters per uur!

Wilt een fotoprint van de hoogste kwaliteit? Dan printen de professionals uw poster op de fotoprinter. Van een échte fotoprint op glossy papier, ingelijst en wel, tot een canvasdoek opgespannen tot prachtige roll-up banners. In overleg bezorgt DPS uw posters in Delft en omgeving. U kunt de posters ook komen ophalen of laten bezorgen door de post.